Hakkımızda

Özel Lumident Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği olarak 2019 yılında açılışını yaptığımız kliniğimizden sonra, genişleyen ve sürekli büyüyen kadrosuyla 2020 yılında Bayır Mahalle’de bulunan şubemizi, 2022 yılında ise Emek şubemizi ve Karabük Merkez’de bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizi açmış bulunmaktayız. Ağız diş sağlığı merkezimiz Karabük ilinde açılan ilk özel diş merkezidir. Merkezimiz Karabük’ün kalbinde, merkezi bir konumda yer alan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda yer almaktadır. Bünyemizde toplamda 3’ü Kıranköy şubemizde, 4’ü Emek Şubemizde, 3’ü Bayır Mahalle şubemizde ve 7 tanesi ise Ağız Diş Sağlığı Merkezi’mizde olmak üzere 17 klinik, ameliyathane, panoromik röntgen, tomografi cihazı ve sterilizasyon birimleri bulunmaktadır. Poliklinik hizmetlerimiz içerisinde Periodontoloji (Dişeti Hastalıkları), Protetik Diş Tedavisi (Protez), Endodonti (Kanal Tedavisi), Ortodonti (Çarpışık Dişlerde Tel Tedavisi), Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği), Ağız Çene Cerrahisi, Restoratif Diş Tedavisi (Estetik Diş Tedavisi), Diş Hekimliği (Oral Diagnoz), Tomografi bulunmaktadır. Pazar günleri hariç 09:30- 18:30 saatleri arası Poliklinik Hizmetleri sunmaktayız.

Ameliyathanemizde, genel anestezi ve sedasyon ile diş tedavileri gerçekleştirmekteyiz. Bu işlemler Diş hekimi, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, Anestezi Teknisyeni eşliğinde tecrübeli ve profesyonel bir ekip tarafından gerçekleştirilmektedir. Özellikle diş hekimi fobisi olan çocuk ve yetişkin hastalara, uyum sağlayamayan çocuklara, engelli hastalara ve lokal anestezinin yetersiz kaldığı durumlarda uygulanan genel anestezi ve sedasyon yöntemi hasta konforu açısından oldukça önem taşımaktadır. Ayrıca kendi bünyemizde açmış olduğumuz laboratuvarımızda, implant üstü protezler, lamine veneer, şeffaf plak, invisalign uygulamaları, zirkonyum, monolitik zirkonyum, E-max veneerler, hareketli protezler, metal destekli porselenler yapılmaktadır. Kliniklerimizde son derece yenilikçi teknoloji ile İmplant, Diş Beyazlatma, Lazer Uygulamaları, Gülüş Tasarımı, Dijital Diş Hekimliği, Sedasyon, Estetik Diş Hekimliği tedavileri de yapılmaktadır. Merkezimizde, Lazer Diş Cihazı, 3D Çene ve Diş Tomografisi, Panoromik Radyografi Cihazı ve Periapikal Radyografi Cihazı, ölçü almayı kolaylaştıran ağız içi tarayıcı cihazımız ve protezleri kısa sürede yapmamızı sağlayan CAD/CAM cihazımız bulunmaktadır.


Merkezimizde uzman hekimlerle ve tıbbi donanım altyapısıyla, modern sterilizasyon ilkelerine uygun olarak, uluslararası standartlardaki hizmetlerimizle her yaştaki hastanın ağız ve diş tedavisi yapılabilmektedir. Ayrıca, mevcut fiziki şartlarımız ve tedavi imkanlarımızla, zihinsel ve bedensel engelli hastalarında ağız ve diş sağlığı tedavileri gerçekleştirilmektedir.

Resim
X